Řekni mi - proč? : čtení před spaním pro zvídavé děti - Fougère, Isabelle, 1968- (Knižní klub, 2012)
Vtipnou a jednoduchou formou je zde uspořádána spousta zajímavostí o světě, který nás obklopuje. Odpovědi zejména na otázky z oblasti vesmíru, dějin, přírody, zvířat, lidského těla i života. Vše doplněno zábavnými obrázky a navíc hry i samolepky, nechybí ani rejstřík.