Sklik : jednoduše - Domes, Martin (Computer Press, 2012)
Příručka o efektivním využití českého PPC systému Sklik společnosti Seznam.cz.
Obsahuje rejstřík
Keywords: internetové vyhledávače; reklama a propagace; internetový marketing; Seznam Sklik (software); web search engines; advertising; Internet marketing; Seznam Sklik; příručky; handbooks, manuals, etc