Gynekologická cytodiagnostika : atlas cytohistologických korelací - Horáček, Jaroslav, 1941-; Kobilková, Jitka, 1928- (Maxdorf, 2013)
Atlas základních cytologických a histopatologických změn v rámci klasických stěrů z děložního hrdla, určený k cytodiagnostické praxi v gynekologii.
Keywords: gynekologická cytodiagnostika; histopatologie; diagnostické zobrazovací metody; gynecologic cytodiagnostics; histopathology; diagnostic imaging methods; kolektivní monografie; atlasy; collective monographs; atlases