Gynekologická cytodiagnostika : atlas cytohistologických korelací - Horáček, Jaroslav, 1941-; Kobilková, Jitka, 1928- (Jessenius, 2013)
Atlas základních cytologických a histopatologických změn v rámci klasických stěrů z děložního hrdla, určený k cytodiagnostické praxi v gynekologii.