Moderní farmakoterapie v gynekologii a porodnictví - Fait, Tomáš, 1971-; Zikán, Michal, 1976-; Mašata, Jaromír, 1969- (Jessenius, 2014)
Kniha je farmakoterapeutickým průvodcem, u každé nozologické jednotky je čtenář zasvěcenými radami veden od volby prvního léku až po léčbu komplikovaných klinických stavů. Nakladatelská anotace. Kráceno.