Lepení plastických hmot - Osten, Miloš (SNTL - Státní nakladatelství technické literatury, 1974)
Tematika druhého vydání se neliší od prvního. Týká se obecných principů lepení plastických hmot a technologie těchto postupů. Probírá příslušná lepidla netvrditelná i tvrditelná a zásady hygieny a bezpečnosti práce při manipulaci s lepidly syntetickými. Zabývá se lepením termoplastů, sleduje i nejčastější závady při lepení a hledá jejich příčiny. Ke konci je připojen přehled průmyslově vyráběných lepidel domácí výroby, vhodných pro lepení plastických hmot.
10200 výt.
Keywords: lepení; lepidla; plasty; monografie