Vývoj miminka před narozením : od embrya k porodu - Hourová, Martina, 1966-; Králíčková, Milena, 1972-; Uher, Petr, 1958- (Grada, 2007)
Fotografická publikace se základními informacemi o vývoji miminka před narozením a o změnách mateřského organismu během těhotenství.
Keywords: těhotenství; embryogeneze člověka; prenatální vývoj člověka; ultrasonografie; pregnancy; human embryogenesis; human prenatal development; ultrasonography; příručky; handbooks, manuals, etc