Slovníček pro těhotné - Hourová, Martina, 1966-; Galambošová, Veronika, 1978- (Grada, 2015)
Autorky, gynekoložky s bohatou praxí, vybraly nejčastější medicínské termíny, které souvisejí s problematikou těhotenství a porodu, a uspořádaly je do tohoto nevelkého, ale o to praktičtějšího slovníčku.
Keywords: těhotenství; porod; lékařská terminologie; pregnancy; childbirth; medical terminology; výkladové slovníky; terminologické slovníky; explanatory dictionaries; terminological dictionaries