Překnížkováno : co čteme a kupujeme (2013) - Trávníček, Jiří, 1960- (Host, 2014)
Další ze série studií věnovaných české čtenářské kultuře. Vychází ze statistického výzkumu čtenářů a čtení v České republice, který organizovala v roce 2013 Národní knihovna s Ústavem pro českou literaturu AV ČR.
Vydáno ve spolupráci s Národní knihovnou České republiky
Keywords: knižní obchod -- Česko; knižní kultura -- Česko; četba -- Česko; čtenářství -- Česko; čtenářský vkus -- Česko; book trade -- Czechia; books and reading -- Czechia; reading -- Czechia; reader’s taste -- Czechia; monografie; monographs