Řízení lidských zdrojů a lidského kapitálu firmy - Měrtlová, Libuše (Akademické nakladatelství CERM, 2014)
Souhrn informací poskytuje vhled do základní problematiky řízení personální práce v organizaci, a to včetně řízení lidských zdrojů a lidského kapitálu firmy.
250 výt.
Keywords: personální management; personnel management; monografie; monographs