Chapters of European economic history - Evan, Tomáš (Karolinum, 2014)
Kapitoly zachycují vývoj evropského hospodářství od starověku do počátku 21. století.
Keywords: hospodářské dějiny; hospodářské dějiny -- Evropa; světová ekonomika; economic history; economic history -- Europe; world economics; monografie; monographs