Sladařství : teorie a praxe výroby sladu - Basařová, Gabriela, 1934-2019 (Havlíček Brain Team, 2015)
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva.
Keywords: sladovnictví; malt industry; kolektivní monografie; collective monographs