Politika a každodennost na českých vysokých školách : etnografické pohledy na vzdělávání a výzkum - Dvořáčková, Jana (Sociologické nakladatelství (SLON), 2014)
Výsledky etnografického výzkumu z prostředí vysokých škol v ČR. Hlavním námětem je kvalita a politika výuky na akademické půdě.
Keywords: studie; studies; 2011-2020; 2011-2013; vysoké školy -- Česko; vysokoškolské studium -- Česko; vzdělávací politika -- Česko; kvalita vzdělávání -- Česko; akademická povolání -- Česko; etnografický výzkum -- Česko -- 2011-2020; universities and colleges -- Czechia; college study -- Czechia; educational policy -- Czechia; quality of education -- Czechia; academic career -- Czechia; ethnographical research -- Czechia -- 2011-2020