Zápas o uvozovky : interpretační rámce a repertoár jednání pro-romského hnutí v letech 1989-2007 - Koubek, Martin (Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2013)
Monografie popisuje způsoby, jak romští a proromští aktivisté formulovali své požadavky během let 1989-2007 .
300 výt.
Keywords: teorie rámování -- interpretační rámce; monografie; monographs; od 1989; 1989-2007; Romové -- Česko -- od 1989; sociální integrace -- Česko -- od 1989; práva menšin -- Česko -- od 1989; sociální hnutí -- Česko -- od 1989; občanská angažovanost -- Česko -- od 1989; političtí aktivisté -- Česko -- od 1989; názory a postoje; identita; jednání; sociologický výzkum; Romanies -- Czechia -- 1989-; social integration -- Czechia -- 1989-; minority rights -- Czechia -- 1989-; social movements -- Czechia -- 1989-; community involvement -- Czechia -- 1989-; political activists -- Czechia -- 1989-; views and attitudes; identity; conduct; sociological research