Kolektivní paměť : k teoretickým otázkám - Maslowski, Nicolas, 1972-; Šubrt, Jiří, 1958- (Karolinum, 2014)
O problematice kolektivní paměti, jež se v současné době jeví chaoticky. Kniha seznamuje se základními přístupy k tematice a snaží se poznatky zpřehlednit.
Keywords: sociální paměť; social memory; kolektivní monografie; collective monographs