Česká média v proměnách 20. století (UK FSV : Národní muzeum, 2008)
Dokumentuje vývoj českých médií od počátku až do konce 20. stol., doplněno bohatým obrazovým materiálem, zvukovými ukázkami a videi
Název z titulní obrazovky; označení vyd. z tiráže
Keywords: učební pomůcky; DVD; teaching aids; 20. století; masmédia -- Česko -- 20. století; dějiny médií; mass media -- Czechia -- 20th century; history of the media