Politics and policies of integration in Austria, Hungary, Czechia, Denmark and at the EU level - Hokovsky, Radko; Kopal, Jiří (League of Human Rights ; European Values Think-Tank, 2013)
Hlavní část monografie sleduje vztahy krajně pravicových politických stran s demokratickými stranami ve čtyř členských zemích EU (ČR, Maďarsko, Rakousko, Dánsko) a také politiku integrace cizinců v těchto zemích.
Keywords: integrace imigrantů -- země Evropské unie; migrační politika -- země Evropské unie; menšinová politika -- země Evropské unie; politické strany -- země Evropské unie; nacionalistické strany -- země Evropské unie; populismus -- země Evropské unie; práva menšin -- země Evropské unie; integration of immigrants -- European Union countries; migration policy -- European Union countries; minority policy -- European Union countries; political parties -- European Union countries; nationalistic parties -- European Union countries; populism -- European Union countries; minority rights -- European Union countries; Česko; Dánsko; Maďarsko; Rakousko; Czechia; Denmark; Hungary; Austria; kolektivní monografie; případové studie; collective monographs; case studies