Politics and policies of integration in Austria, Hungary, Czechia, Denmark and at the EU level - Hokovsky, Radko; Kopal, Jiří (League of Human Rights ; European Values Think-Tank, 2013)
Hlavní část monografie sleduje vztahy krajně pravicových politických stran s demokratickými stranami ve čtyř členských zemích EU (ČR, Maďarsko, Rakousko, Dánsko) a také politiku integrace cizinců v těchto zemích.