Malované drobné portréty : sbírka oddělení starších českých dějin Národního muzea - Sršeň, Lubomír, 1949- (Národní muzeum :, 2013)
Katalog sbírky malovaných drobných portrétů uložených ve fondech Národního muzea.
600 výt.
Keywords: Národní muzeum (Praha, Česko). -- Oddělení starších českých dějin; drobné portréty; katalogy; catalogs; 17.-20. století; portrétní malířství -- Evropa -- 17.-20. století; umělecké sbírky -- Česko; muzejní sbírky -- Česko; portrait painting -- Europe -- 17th-20th centuries; art collections -- Czechia; museum collections -- Czechia; Praha (Česko); Prague (Czechia)