Kolovrz : starý reklamní plakát - Šmidrkal, Pavel, 1953- (Nová tiskárna, 2014)
Obrazová publikace věnovaná komerčním reklamním plakátům převážně z doby první rebubliky. Plakáty jsou uspořádány do tematických celků (drogerie, potravinářství, léčiva, cestování či alkohol).
Keywords: obrazové publikace; pictorial works; 1918-1938; 20. století; reklamní plakáty -- Česko -- 20. století; advertising posters -- Czechia -- 20th century