Václav Klaus : deset let na Pražském hradě - Klimeš, David, 1982- (Mladá fronta, 2013)
Kroky a činy Václava Klause ve funkci prezidenta, hodnocení jeho působení v prezidentském úřadu, rozhovor s bývalým prezidentem.
Keywords: Klaus, Václav, -- 1941-; rozhovory; články; citáty; fotografické publikace; interviews; journal articles; quotations; photographical works; 2003-2013; 21. století; prezidenti -- Česko -- 21. století; názory a postoje; prezidenti -- genealogie; presidents -- Czechia -- 21st century; views and attitudes; presidents -- genealogy