Konkurenceschopnost regionů Evropské unie a České republiky - Wokoun, René, 1953- (Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 2012)
Analýza a rozbor konkurenceshopnosti regionů v rámci České republice i Evropské unie.
Nad názvem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická
250 výt.
Keywords: regiony -- Česko; regiony -- země Evropské unie; regionální rozvoj -- Česko; regionální rozvoj -- země Evropské unie; regionální rozdíly -- Česko; regionální rozdíly -- země Evropské unie; konkurenceschopnost -- Česko; konkurenceschopnost -- země Evropské unie; regions -- Czechia; regions -- European Union countries; regional development -- Czechia; regional development -- European Union countries; regional disparities -- Czechia; regional disparities -- European Union countries; competitiveness -- Czechia; competitiveness -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs