Podpora podnikání v regionech se soustředěnou podporou státu - Felixová, Kateřina (Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 2012)
Monografie sleduje problematiku čerpání finančních zdrojů ze strukturálních fondů Evropské unie se zaměřením na operační program Podnikání a inovace v kontextu podpory regionálního rozvoje v problémových regionech.
Nad názvem: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická
200 výt.
Keywords: Operační program Podnikání a inovace; regionální rozvoj; regionální politika -- Česko; regionální politika -- země Evropské unie; podpora regionálního rozvoje -- Česko; podpora podnikání -- Česko; regional development; regional policy -- Czechia; regional policy -- European Union countries; government aid to regional development -- Czechia; industrial promotion -- Czechia; monografie; monographs