Království slivovice, aneb, Osudy palírníků ve Vizovicích - Sladkowski, Marcel, 1974- (Rudolf Jelínek, 2005)
Publikace vydaná k příležitosti 111. výročí založení a. s. Rudolf Jelínek se zabývá dějinami firmy od r. 1894 po současnost.
Vydáno ke 111. výročí založení a.s. Rudolf Jelínek
Keywords: Rudolf Jelínek (firma); firmy -- Česko; slivovice; výroba alkoholických nápojů -- Česko; výroba alkoholických nápojů -- dějiny; firms -- Czechia; plum brandy; alcoholic beverages production -- Czechia; alcoholic beverages production -- history; Vizovice (Česko); Vizovice (Czechia); monografie; monographs