The learner-centred curriculum : a study in second language teaching - Nunan, David, 1948- (Cambridge University Press, 1988)
Metodická příručka pro učitele angličtiny přináší měřítka a kritéria hodnocení úrovně zvládnutí probíraného učiva studenty.
Keywords: angličtina; jazyková výuka; English language; language teaching and learning; metodické příručky; methodological manuals