Analýza možnosti využití outsourcingu gastronomie ve firmě Mora Moravia, a. s. bakalářská práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petřík, Jaromír (Dissertant)
Other Authors: Švarcová, Jena, 1963- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2004
Subjects:
Physical Description: 50 l., [4] l. příl. : il.

Cover

LEADER 01109ctm a22002537a 4500
001 764
003 CZ ZlUTB
005 20190825231318.0
008 041213s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
080 |a 005.591.43  |2 v 
100 1 |a Petřík, Jaromír  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza možnosti využití outsourcingu gastronomie ve firmě Mora Moravia, a. s.  |h [rukopis] :  |b bakalářská práce /  |c Jaromír Petřík ; [vedoucí bakalářské práce Jena Švarcová] 
260 |c 2004 
300 |a 50 l., [4] l. příl. :  |b il. 
650 0 4 |a Mora Moravia (Hlubočky - Mariánské Údolí, Česko) 
650 0 7 |a outsourcing  |7 ph174178  |2 czenas 
650 0 7 |a závodní stravování  |7 ph182350  |2 czenas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Švarcová, Jena,  |d 1963-  |7 xx0004184  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta managementu a ekonomiky.  |b Ústav ekonomie  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 764  |d 764 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004PETŘÍKJ  |7 1  |8 MANUS  |9 955  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/PETŘÍK,J.  |p 420010088953  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x 20100831  |y 10