Membránové dělení plynů a par - Šípek, Milan, 1936- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014)
Monografie určená studentům přírodovědných nebo technických oborů jako doplňkový studijní materiál. Kromě membránovému dělení směsí plynů a par se též věnuje polymerním materiálům.
Keywords: plyny; pára; separační procesy; membránové procesy; gases; vapor; separation processes; membrane processes; kolektivní monografie; collective monographs