Membránové dělení plynů a par - Šípek, Milan, 1936- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014)
Monografie určená studentům přírodovědných nebo technických oborů jako doplňkový studijní materiál. Kromě membránovému dělení směsí plynů a par se též věnuje polymerním materiálům.