Tlakové membránové procesy - Mikulášek, Petr, 1958- (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013)
Monografie pojednává o historickém vývoji tlakových membránových procesů, o membránových materiálech, modulech a zařízeních, o charakterizaci membrán, o teorii transportu látek membránami a o faktorech ovlivňujících výkonnost procesů.
Nad názvem: CZEMP
Keywords: membránové procesy; membrane processes; kolektivní monografie; collective monographs