Průmysl cestovního ruchu v Evropské unii - Houška, Petr, 1960- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2013)
Učební text zpracovávající problémy a otázky věnované přístupu Evropské unie k průmyslu cestovního ruchu. Text je doplněn kontrolními otázkami a literaturou k dalšímu studiu.
Keywords: politika cestovního ruchu -- země Evropské unie; politika cestovního ruchu -- Česko; tourism policy -- European Union countries; tourism policy -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)