Průmysl cestovního ruchu v Evropské unii - Houška, Petr, 1960- (Studijní text, 2013)
Učební text zpracovávající problémy a otázky věnované přístupu Evropské unie k průmyslu cestovního ruchu. Text je doplněn kontrolními otázkami a literaturou k dalšímu studiu.