Mezinárodní cestovní ruch : vybrané kapitoly - Hamarnehová, Iveta, 1971- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2014)
Kniha se zabývá vybranými tématy mezinárodního cestovního ruchu.
Keywords: zahraniční cestovní ruch; international tourism; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)