Tvůrčí přístup při tvorbě bakalářských a diplomových prací - Častorál, Zdeněk (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2012)
Stručná příručka pro studenty VŠ. Poskytuje návody a rady pro výběr tématu a zpracování bakalářské nebo diplomové práce.