Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách - Švaříček, Roman, 1978-; Šeďová, Klára, 1974- (Portál, 2014)
Metodický popis procesu kvalitativního výzkumu od prvního nápadu přes výběr výzkumného designu, sběr dat, jejich analýzu a interpretaci až k napsání zprávy; příklady provedených kvalitativních výzkumů.
Keywords: pedagogický výzkum; kvalitativní výzkum; kvalitativní výzkum -- metodologie; educational research; qualitative research; qualitative research -- methodology; učebnice; textbooks