Vyučování, učení a kvalita vzdělání pro 21. století - Navrátil, Stanislav, 1936-; Mattioli, Jan, 1955- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2013)
Komplexní přístup ke zkvalitnění vzdělávání v ČR, který koresponduje s aktuálními požadavky na konkurenceschopnost jedince v současných podmínkách globálního informačního prostředí.
Keywords: výzkumné studie; research studies; 21. století; vzdělávací politika -- Česko -- 21. století; kvalita vzdělávání -- Česko -- 21. století; vzdělávací programy -- Česko -- 21. století; kurikulum -- Česko -- 21. století; učitel a žák -- Česko -- 21. století; klima školy -- Česko -- 21. století; educational policy -- Czechia -- 21st century; quality of education -- Czechia -- 21st century; educational programs -- Czechia -- 21st century; curriculum -- Czechia -- 21st century; teacher and learner -- Czechia -- 21st century; school environment -- Czechia -- 21st century