Vyučování, učení a kvalita vzdělání pro 21. století - Navrátil, Stanislav, 1936-; Mattioli, Jan, 1955- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2013)
Komplexní přístup ke zkvalitnění vzdělávání v ČR, který koresponduje s aktuálními požadavky na konkurenceschopnost jedince v současných podmínkách globálního informačního prostředí.