Výzkum veřejného mínění a mediální publikum - Huk, Jaroslav, 1958- (Univerzita Jana Amose Komenského, 2013)
Praktický doplněk obecně komunikačních disciplín (trénink komunikačních technik a kreativity, mediální komunikace apod.) a pohled na cílový objekt médií - čtenáře, posluchače, diváky, veřejnost. Vysokoškolská učebnice.
Terminologický slovník
Keywords: výzkum veřejného mínění -- Česko; výzkum veřejného mínění -- metodologie; mediální komunikace -- Česko; masmédia -- Česko; veřejnost -- Česko; public opinion polls -- Czechia; public opinion polls -- methodology; communication in mass media -- Czechia; mass media -- Czechia; public sphere -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)