Management lidského faktoru : management lidských zdrojů, management lidského kapitálu, personální management - Častorál, Zdeněk (Univerzita Jana Amose Komenského Praha, 2013)
Učební text rozebírá management lidských zdrojů, management lidského kapitálu a personální management. Text nahlíží na tyto oblasti v souvislosti s poznatky z psychologie a sociologie.
Keywords: lidský kapitál; personální management; human capital; personnel management; monografie; monographs