Víš, jak věci fungují? : [250 praktických vynálezů] - Lebeaume, Joël, 1956-; Lebeaume, Clément (Knižní klub, 2010)
Bohatě ilustrovaný výklad pro starší děti informuje o 250 strojích, přístrojích a předmětech, které používáme v každodenním životě, či se kterými se běžně setkáváme.