Z lásky k fyzice : od konce duhy až na okraj času - putování po divech fyziky - Lewin, Walter Hendrik Gustav, 1936-; Goldstein, Warren, 1951- (Argo, 2012)
Popularizace fyziky od světově uznávaného fyzika.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: fyzika; physics; populárně-naučné publikace; popular works