Z lásky k fyzice : od konce duhy až na okraj času - putování po divech fyziky - Lewin, Walter Hendrik Gustav, 1936-; Goldstein, Warren, 1951- (Aliter (Argo), 2012)
Popularizace fyziky od světově uznávaného fyzika.