Poznáváme hmyz v naší přírodě : [snadné určování 170 druhů hmyzu : typické znaky na první pohled] - Bellmann, Heiko, 1950-2014 (Beta-Dobrovský ; Ševčík, 2008)
Kapesní průvodce světem hmyzu popisuje za pomoci barevných fotografií a stručného textu 170 nejznámějších druhů žijících v naší přírodě.
Obsahuje rejstřík
Keywords: hmyz; fauna -- Evropa střední; insects; fauna -- Europe, Central; atlasy; atlases