Poznáváme hmyz v naší přírodě : [snadné určování 170 druhů hmyzu : typické znaky na první pohled] - Bellmann, Heiko, 1950-2014 (Miniprůvodce přírodou, 2008)
Kapesní průvodce světem hmyzu popisuje za pomoci barevných fotografií a stručného textu 170 nejznámějších druhů žijících v naší přírodě.