Co to svítí na obloze? : povídání o tajemství hvězd a podivné návštěvě z vesmíru - Koval, David, 1975- (Už to vím! (Edika), 2013)
Kniha na pomezí beletrie a naučné literatury seznámí děti nenásilnou formou se základními fakty z vědy o vesmíru a Zemi. Příběh dvou zvídavých bratrů Martina a Lukáše je okořeněný dobrodružným setkáním se dvěma mimozemšťany z neznámé planety. Autor pracuje na Hvězdárně a planetáriu v Brně, kde připravuje výukové programy a pohádky pro děti. Ke knize je přiloženo i CD s namluveným textem.