Nejnapínavější experimenty pro děti - Landwehr, Kerstin, 1972-; Rüter, Martina (Edika, 2014)
Publikace obsahuje více než šedesát návodů na jednoduché bezpečné experimenty, které ověřují přírodní zákony. Kniha je rozdělena do pěti kategorií podle smyslů, jimiž mohou děti poznávat základy fyziky, biologie a chemie. Jednotlivé experimenty provází srozumitelné postupy a obrázkové a fotografické návody. V závěru najdeme slovníček pojmů.
Přeloženo z němčiny
Obálkový podnázev: vzrušující, zábavné, zcela bezpečné
Terminologický slovník
Keywords: pokusy; přírodní vědy; dovednosti a znalosti; experiments; natural sciences; ability and knowledge; příručky; children's literature; handbooks, manuals, etc