Ottova moderní encyklopedie. Svazek 2, - Borovička, Michael, 1951-; Kholová, Helena, 1932-2020 (Cesty, 1999)
Druhý svazek devítidílné encyklopedie je věnován Zemi - a to jak z pohledu zeměpisného, tak i geologického a klimatologického.
Keywords: geografie; geologie; vědy o Zemi; geography; geology; Earth science; encyklopedie; encyclopedias