ABC světových náboženství - Kemp, Hugh P. (Česká biblická společnost, 2014)
Kniha vysokoškolského pedagoga indického původu stručně a přehledně představuje hlavní náboženské tradice světa.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: dějiny náboženství; světová náboženství; mytologie; náboženské učení; rituály a obřady; náboženství a společnost; kultura a náboženství; postmoderní společnost; sekularizace; alternativní religiozita; history of religions; religions; mythology; religious doctrines; rites and ceremonies; religion and society; culture and religion; postmodern society; secularization; alternative religiosity; populárně-naučné publikace; přehledy; popular works; surveys