Zakázaná učebnice koučování, aneb, Zápisky účastníků výcviku - Vokáčová, Magdaléna, 1978- (Inner Winner, 2013)
Techniky koučování podané zábavnou formou.
Keywords: koučování; coaching; populárně-naučné publikace; popular works