Chemické zbraně a ochrana proti nim - Pitschmann, Vladimír, 1958- (Manus, 2011)
Historie chemických zbraní, jejich současný vývoj a přehled opatření proti nim.
Keywords: chemické zbraně; protichemická ochrana; dekontaminace; civilní ochrana; chemical weapons; antichemical protection; decontamination; civil defense; kolektivní monografie; collective monographs