Zavádění Green ICT : podpora udržitelného rozvoje podniků inovacemi v ICT - Basl, Josef, 1961-; Buchalcevová, Alena, 1958-; Gála, Libor, 1965- (Professional Publishing, 2013)
Monografie se snaží ukázat aktuální stav a trendy v oblasti inovací podnikových informačních systémů a podnikové informační a komunikační technologie se zaměřením na Green IS a Green ICT.